Wednesday, November 23, 2016

Tukarkan Bayaran Bil Anda Kepada Pendapatan...

Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera pembaca semua..

Boleh dikatakan setiap rumah ada bil elektrik, air dan astro yang perlu dibayar setiap bulan.. Dan purata jumlah bil boleh to'wan andaikan RM300 ke atas bagi setiap isi rumah..

Jika  sebelum ini setiap bulan bila dapat gaji kita bayar RM300 untuk bil tanpa ada apa-apa pulangan kembali, apa kata jika to'wan bantu anda semua untuk memberikan pulangan kembali untuk bil-bil yang anda bayar setiap bulan..

Disamping dapat berjimat wang ringgit,  anda semua  boleh bayar bil sambil menonton tv di rumah sahaja dan ianya  semudah A.. B.. dan C... tanpa perlu lagi bazir masa dan petrol kenderaan untuk pergi ke Pejabat Pos dan beratur menunggu nombor giliran dipanggil...

Benda apakah yang to'wan dok cerita ni..??


http://auto.my4reload.com/abuhanif186

Ia berkenaan produk epay & ereload seperti yang ada di stesyen-stesyen minyak atau 7Eleven... Cuma bezanya, proses bayar bil atau topup hanya menggunakan telefon milik anda sendiri sahaja dan tidak perlu mengeluarkan modal sampai beribu-riban untuk ada kiosk atau kedai sendiri.. Pendek kata, transaksi boleh dibuat di mana-mana sahaja selagi telefon anda bersama anda.. :)

Produk ini dibangunkan oleh bumiputera Islam dan bayaran untuk tapak server adalah minima dan mampu milik.. Syor to'wan, produk ini adalah bersesuaian untuk anda yang mahupun penjimatan untuk diri sendiri ataupun untuk menjana pendapatan sampingan di rumah bagi surirumah atau di pejabat bagi pekerja mahupun di universiti bagi pelajar kerana komisen yang syarikat berikan adalah boleh dikatakan lumayan dan berpatutan dengan bayaran untuk server yang kita bayar...

Pengalaman to'wan sendiri..

to'wan mampu jana pendapatan sampingan 3 angka sebulan dengan hanya tawarkan servis topup dan  bayar bil-bil rakan-rakan pejabat.. Kawan-kawan pun berpuas hati sebab jimat masa dan minyak kereta..  Dan peri penting, sampai bil baharu bulan hadapan, bayaran dah dijelaskan.. Ok la tu, sambil-sambil berbisnes, sambil-sambil kita tolong kawan-kawan... :D

Pssstt.. to'wan jenguk facebook syarikat kelmarin, nak perbaharui cukai jalan & insurans kenderaan pun dah boleh guna servis ini.. memang lebih mudahlah urusan selepas ni.. Komisen pun masyuk.. Hehe

Jika anda pun berminat nak jana pendapatan sampingan macam to'wan atau sekadar nak guna untuk jimat sendri, boleh klik : SINI ... Atau boleh call / Whatsapp / SMS to'wan di talian : 019-5051616 untuk maklumat lanjut..

Suka to'wan ingatkan, ini bukan produk MONEY GAME atau SKIM PIRAMID ... Anda berusaha, baru anda dapat..Bukan dok saja, tunggu orang buat duit untuk kita...

TO'WAN BUKAN ALONG.. TO'WAN CUMA NAK TOLONG...

#my4reload
#abuhanif186
#bisnestopupbayarbil

***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...