Sunday, March 10, 2013

H&H O'Shop...

Assalamulaikum dan selamat sejahtera semua..

Alhamdulillah.. hari ni to'wan selesai create page untuk jualan produk online secara kecil-kecilan.. Sebenarnya, bisnes ini to'wan buat dengan adik-beradik yang lain sudah lama, cuma hari ni baru berkesempatan nak buat page rasmi dek terikat dengan komitmen tugas-tugas yang lain..

Untuk mengetahui senarai produk yang kami tawarkan, boleh KLIK kat gambar di bawah.. Sebahagian produk to'wan dah masukkan gambarnya, sebahagian lagi akan menyusul kemudian.. InsyaAllah..



Catatan To'Wan :

Dah singgah tu, silalah LIKE pagenya sekali ya.. Beli barangan pun, lagilah teramat-amat to'wan alukan.. Hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...