Wednesday, March 27, 2013

WW : Bila Muka Atuk Aku Masuk Surat Khabar...


KLIK GAMBAR


Catatan To'Wan :

Gambar di atas dari suratkhbar sinar bertarikh 17 Mac 2013.. Baru hari ini berkesempatan nak upload.. Buat pengetahuan semua, tahun ni atuk aku dah 93 tahun pun usianya...

Wednesday, March 20, 2013

WW : Binatang Ni Namanya Kabui..


Lokasi Gambar : Tree Top Walk Sungai Sedim Kulim Kedah

Kat belah utara, kumbang jenis ni orang panggil kabui.. Nama Saintitiknya to'wan tak tau la pulak.. Tapi kalau bahasa jepun sebutannya kabuto.. Dekat-dekat dah la tu namanya.. Huhu

WW : Side Mirror Jimat Kos...

Untuk yang cuba jimatkan kos, boleh cuba yang ni... 

Sunday, March 17, 2013

Bila Yus Jambu Datang Ke Sekolah Agama...

Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera kepada semua yang membaca..


Kenalkah pembaca semua dengan lelaki bertopi dalam gambar di bawah..?? Kalau yang selalu menonton rancangan Maharaja Lawak mesti kenal punya...

Al-kisahnya..

2 minggu lepas dia mai sekolah to'wan.. Tujuannya, untuk bagi sedikit infak (sumbangan) kepada sekolah agama tempat to'wa bertugas.. Erm jumlahnya, biarlah to'wan rahsiakan saja...

Sepanjang to'wan belajar dan seterusnya mengajar di sekolah ini, rasanya belum pernah lagi ada artis atau selebriti yang datang ke sini untuk tujuan amal.. Doa to'wan, mudah-mudahan Yus Jambu diberikan nikmat kesihatan dan semoga Allah makin dekatkan hatinya dengan Islam...

Untuk pembaca yang nak tahu lebih lanjut tentang sekolah to'wan, boleh klik : SINI

Sunday, March 10, 2013

H&H O'Shop...

Assalamulaikum dan selamat sejahtera semua..

Alhamdulillah.. hari ni to'wan selesai create page untuk jualan produk online secara kecil-kecilan.. Sebenarnya, bisnes ini to'wan buat dengan adik-beradik yang lain sudah lama, cuma hari ni baru berkesempatan nak buat page rasmi dek terikat dengan komitmen tugas-tugas yang lain..

Untuk mengetahui senarai produk yang kami tawarkan, boleh KLIK kat gambar di bawah.. Sebahagian produk to'wan dah masukkan gambarnya, sebahagian lagi akan menyusul kemudian.. InsyaAllah..



Catatan To'Wan :

Dah singgah tu, silalah LIKE pagenya sekali ya.. Beli barangan pun, lagilah teramat-amat to'wan alukan.. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...