Thursday, July 19, 2012

Silent Reader VS Hidden Follower..??

Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera kepada semua yang membaca..

Untuk entri pagi ini to'wan cuma nak buat sedikit survey tentang SILENT READER vs HIDDEN FOLLOWER...

Pernah atau tidak angka follower di blog anda bertambah tapi dalam masa yang sama ikon follower (pengikut) tetap juga tidak berubah-ubah..??

Jika ya, ini bermaksud yang blog anda mempunyai silent reader serta hidden follower.. Dan blog to'wan sendiri pun selalu diziarahi oleh kelompok-kelompok sebegini sehingga menyukarkan untuk to'wan melawat kembali mereka-mereka ini...


Jadi soalan survey to'wan untuk hari ini:

"Mengapa sebahagian mereka atau anda sendiri suka menjadi PEMBACA SENYAP & PENGIKUT TERSEMBUNYI di sesetengah blog..??"

Bagi yang berminat untuk berkongsi, tak perlu buat apa-apa entri.. Hanya tinggalkan komen di ruangan bawah entri ini.. Komen yang menarik, mungkin to'wan akan pilih untuk direview blognya nanti...
 

5 comments:

taqiee din said...

Tokwan sihat noh..hehhehe..bg pendapat taqiee la..antaranya mungkin sbb malu kot nk join depan2...atau pun ingin menjadi peminat rahsia anda....atau pun,tawadhuk..xnak tunjuk yg kita folow dia..hehehe..tuu je kot..Wallahu A'lam

ezwan rosli said...

Mungkin gak Hamba Allah tu orang yang kenal tapi tak rapat dengan Tok Wan contohnya jiran, kawan sekerja ataupun bos tok wan (kawan saya dah penah kena).

from: sangpereka.blogspot.com

Waalid5035 ™ said...

manusia ni satu makhluk yang sukar dibaca..mungkin jenis yang suka sembunyi2..huhu..^_^

sekadar pendapat waalid

Faizul Osman said...

bg pendapat sy lah kan kan kan... orang ni sebenarnya tak nak menunjukan diri die... pd mmasa yg sama, dia ni suka bce blog tu... ade tarikan tersendiri...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-1433-dari-faizul.html

Pecinta pink^^ said...

actually sy adalh 0ne of silent reader masa mula2 blogging,,hikhik..but know bkn silent reader.jadi silent reader mybe,tak tahu nk komen,tiada idea..malu nak komen..lagi2 kalo blog famos amos kan..pnah tulis pasal blogger silent reader dkat http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/blogger-silent-reader.html ehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...