Friday, November 11, 2011

Blog Review : Fahz

Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera kepada semua yang membaca..

Setelah lama tak buat blog review, hari ini ada 1 blog aku pilih...

Sebab utama blog ini dipilih:

Blogger ini dah jadi follower kat semua blog aku.. Paling terharu, dia pembaca pertama yang tinggalkan komen setelah hampir 2 bulan blog Kata Jiwa aku hasilkan... Dan entri tu juga dia COPY & PASTE masuk dalam dia punya blog.. Sooob... Sooob.. Terharu sangat.. 

Sedikit pengenalan:

Nama pena Fahz (Maksudnya kemenangan jika mengikut ejaan Bahasa Arab).. Sedap nama, I LIKE.. :)

Seorang blogger wanita yang berasal dari Johor (ada badge Johor Blogger, sebab tu aku tahu) .. Dan jika melihat kepada entri pertama di blognya, usia blog ini belum pun 1 tahun... Tapi follower dah boleh tahan banyaknya... Geledah dia punya entri, kira-kira Islamic Girl jugalah pada perkiraanku...

Nak kenal, jom terjah sini :




P/S : Dah terjah, komen-komenlah apa yang patut...




2 comments:

Munnafendy said...

nak terjah la ni...hehe =)

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

baguslah.. dia perempuan yang baik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...