Wednesday, September 12, 2012

Aku Pun Ada Penyakit TRYPOPHOBIA..

Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera kepada semua yang membaca..

Tempoh hari ada seorang sahabat cerita tentang penyakit TRYPOPHOBIA kat to'wan.. memang betul-betul tak tahu tentang penyakit itu sebab kali pertama to'wan mendengarnya.. Jadi sahabat to'wan tu pesan suruh google saja kat internet kalau nak tahu dengan lebih lanjut...

Sibuk punya pasai, baru hari ini teringat semula nak cari tentang penyakit ni.. Sahabat to'wan tu ada sebut juga, mereka yang mengidap penyakit ini jumlah keseluruhannya juga amat ramai tanpa kita disedari..

Dan tadi...

Setelah to'wan google image tentang penyakit trypophobia ni, barulah to'wan tahu bahawa to'wan juga merupakan salah seorang pengidap penyakit ini.. Sebab sahabat to'wan tu ada sebut lagi, "Jika semasa melihat gambar-gambarnya ada 'tindakbalas' yang berlaku pada bahagian tengkuk, pipi dan bulu roma, anda merupakan salah seorang pengidap trypophobia..."

Ermmm.. Bahaya bukan penyakit ni..?? Menyerang tanpa kita sedari... Jadi kepada yang nak tahu, boleh GOOGLE kat internet; takut-takut anda pun penghidapnya juga...




**

3 comments:

Maria Menado~ said...

tengok gambar apa yang membolehkan kite test kite ada penyakit itu ke tak... tulisan TRYPOPHOBIA ni ka?

hainom OKje said...

Ingatkan to' Wan tolong brief sikit.... tapi kena google sendiri pulak...he..he... apepun tq bagi info ek...

BuDaK cOmOt said...

ada tanda ker penyakit ni...?
nnt nak cari masa jugak laa utk google...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...