Wednesday, June 29, 2011

Kalam Dari Pondok Tua Berwajah Baru

Salamullahi'laikum dan selamat sejahtera...

Akhirnya...

Setelah mengambil kira pendapat bloger-blogger lain, aku buat keputusan untuk tukar template blog aku...

Bukanlah satu perubahan yang drastik sangat, cuma penambahbaikan untuk beberapa benda...

Aku cuba meraikan pendapat orang lain, dan dalam masa yang sama tidak mengenepikan keinginan sendiri...

Hasilnya...

Terhasilnya header baru untuk blog Kalam Dari Pondok Tua ...

Header made by my own hand...

Menggunakan perisian adobe photoshop yang jarang-jarang sekali aku gunakan...

Walau tidak cantik, tapi aku puas...

Puas kerana ia hasil titik peluhku sendiri....

Juga...

Bagi yang selalu berkunjung ke sini...

Blog ini kini punya fan pagenya sendiri di facebook..

Pada yang sudi ringan-ringankanlah jari anda untuk klik di SINI .... :)

4 comments:

EJA said...

assalamuaalikum..wah lama x online x sangka towan dah tukaq template blog wah bukan main cantik smart tu towan respect lbh la..heeheheh

to'wan said...

wa'alakumussalam...

baru saja tukar ni, belum sampai seminggu... apa yg cantik..?? n apa yg smart..??

Huszaini said...

ok nih! cantik apa header nih.. pandaii laa guna photoshop..

to'wan said...

>> huszaini : hehe.. buat2 pandai jer ni.. nak kena dapatkn khidmat mereka yg pakar juga supaya lagi cantik.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...