Saturday, July 2, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011


Header Blog Ben Ashaari Dot Com


Tulis apa saja yang mana aku (Ben Ashaari) boleh jadikan soalan pada contest akan datang nanti..

Apa kata aku kongsi beberapa info berkaitan blog aku ni..??

Tahukah anda..??

Salah satu entri di blog ini pernah menjadi menjadi entri pilihan oleh Ben Ashaari iaitu : Mengapa Blogger Melayu Sukar Bersatu..??

Tahukah anda..??

Walau pengendali blog ini menggunakan nama pena ( to'wan ) tapi beliau sebenarnya masih belum mendirikan rumah tangga dan umurnya masih awal 20'an.

Tahukah anda..??

Blog ini mempunyai fan pagenya sendiri di facebook iaitu : Kalam Dari Pondok Tua

Erm.. Tu saja kot sedikit info aku nak kongsi berkenaan blog aku ni.. Nak tahu lebih lanjut, anda geledahlah sendiri... Aku (to'wan) selaku penegendali blog mengalukan-alukan kedatangan anda semua ke blog tidak seberapa ini... :)

14 comments:

azrijohan said...

salam.

saya tertarik dengan cara kamu

boleh berikan sedikit pandangan tentang isu ini...?

http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/cuba-korang-bayangkan.html

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuu, alya dtg nieeeeeeeeeee nak gegarkan blog julai 2011 !! ehhe selamat berkenalan.. :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Meck said...

jom gegar!!

http://meckomecka.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

gegar sini jugak ye
GEGAR BLOG JULAI 2011
dan sini
GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

harrazdani said...

Selamat berhujung minggu.datang berkunjung dari segmen gegar blog julai 2011, salam persahabatan dari harrazdani.kalau sudi silalah berkunjung ke harrazdani yer…;)

http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

me@monolog said...

kasi gegar sama ini blog! ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

pha is said...

gegar sini dari segment gegar blog julai...
nanti jemput2 lah gegar blog saya pulak..

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....
follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

imnabila said...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

LUNA LANUN said...

saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...
Jom gegarkan saya semula!

Entri best la ni, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Maklumbalas KFC Berikutan Laporan Kebersihan Premis Makanan Mereka Tempoh Hari
2. Buat Lawak Lak Stesen Minyak Ni!
3. Ingat Dato' Siti Je Ke Terror Menembak?!
4. Best Hape Wataniah Ni...
5. Cam ni je la kalau mau hidup!
by LUNA LANUN

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Ucu Faridah said...

ucu datang...n follow...gegar ucu ye

Jerung Gergasi said...

277th follower datang singgah sini =)

jom lawat Sarang Jerung:
Sarang Jerung

dan jangan lupa like page di Facebook jika sudi:
Sarang Jerung on Facebook

kalau nak menang duit tunai jom la join contest top referal bernilai rm150 ni:
contest mudah di Sarang Jerung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...