Monday, July 4, 2011

Jom Join Bloglist Wacanaku


Header Bro Wacana

Nyatakan la sebab-sebab kenapa nak join...

Erm.. aku jawab ringkas saja la memandangkan sekarang time kerja... Huhu

Pertama : Trafik.. Sekurang-kurang bila blog aku dalam bloglist Bro Wacana, meningkat juga trafik aku..kan2..??

Kedua : Blog Bro Wacana ini blog yang wajib aku baca tiap-tiap hari walau jarang komen... Silent reader la kiranya...

Ketiga : Aku pun nak popular macam Bro Wacana juga, boleh tak bagi sebab macam tu..?? Ngeee....

Dan aku nak TAG sesiapa saja yang membaca entri ni... Hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...