Sunday, August 21, 2011

Review Ramadhan : Follower ke-313

Info Ramadhan :

Pada tanggal 17 Ramadhan tahun ke-2 hijrah terjadinya Perang Badar Kubra. Ia melibatkan tentera Islam seramai 313 anggota berhadapan dengan 1,000 anggota tentera musyrikin Mekah yang lengkap bersenjata. Dalam peperangan ini, tentera Islam memenangi pertempuran dengan 70 tentera musyrikin terbunuh, 70 lagi ditawan manakala bakinya melarikan diri.

Follower bertuah...??

Follower ke-313 blog ni iaitu Nur Aisyah...


Tapi sayangnya, tiada link ke blognya... Jadi kepada follower bertuah itu, jika anda membaca entri ini sila tinggalkan link blog anda pada ruangan nanti... Aku nak buat review semula, tu pun kalau sudi la... :)

Juga kepada para pembaca yang lain, Review Blog : Istimewa Ramadhan  masih aku buka sehingga berakhirnya Ramadhan nanti... Nak tahu syarat-syaratnya boleh klik kat SINI ....

KLIK

3 comments:

azam said...

salam singgah kenalan....follow-follow

yuch said...

salam singgah & ziarah.....jgn lupa follow sy juga...

apisv2 said...

smt berpuasa;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...