Wednesday, August 3, 2011

Hadiah Ulangtahunmu SAYANG...

Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera kepada yang membaca...

Sebelum anda terus membaca, aku ingatkan bahawa ini bukannya entri CINTAN-CINTUN ... Jadi kepada yang baru nak mula JIWANG, maaf aku dahulukan... Bulan Ramadhan, bulan menahan diri.. Ngeee

Macam yang aku janjikan, hari ini aku nak bagi PRESENT sempena ulangtahun kelahiran SAYANGku... Kepada yang terlepas entri tu, boleh baca kat SINI ...

Hadiah apa aku nak bagi..??

Tidaklah mahal sangat... Yang penting tak payah keluar modal... Yang diperlukan, hanya pergerakan jari-jemari yang menukilkan bicara...

Mai aku nak kongsi hadiah apa aku nak bagi dengan pembaca semua... Jeng... Jeng... Jeng...

Hari ini aku nak KOREK kembali entri-entri yang bertarikh 4 Julai di blog ini...

Sebab apa..??

Ini adalah tarikh blog ini mula berada di alam maya....

Entri pertamaku yang bertarikh 4 Julai 2009 :

Bingkisan Untuk Para Dai'e

Entri ulangtahun pertama blog ini yang bertarikh 5 Julai 2010 :

Perkhabaran Dari Bumi Barokah

** Sebab tiada entri pada 4 Julai 2010, aku gantikan dengan yang ini.

Entri ulangtahun kedua blog ini yang bertarikh 4 Julai 2011 :

Betul... Aku Tak Tahu Apa Itu Page Rank...

Pakat dah tahu hadiahnya bukan..??

Jadi kepada yang sudi tu, rajin-rajinkan untuk klik pada tajuk entri-entri di atas.. Biar semakin berharga hadiahku kepada yang terSAYANG (Ayat tak boleh blah untuk tinggikan trafik blog) .... :P

1 comment:

Hadi Rofiee said...

Salam ramadan dan semoga kita sama-sama terus berblogging. i'Allah. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...