Wednesday, September 14, 2011

Bila USTAZ Pun Peminat NOVEL CINTA...

Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera kepada yang membaca...

Aku bukanlah peminat tegar NOVEL CINTA , tapi penulisan seorang blogger ini telah menyebabkan aku senantiasa ternanti-nanti episod seterusnya di BLOGnya.. Siapa kata KISAH CINTA itu perlu ditulis dan disampaikan dengan kata-kata yang puitis dan indah...?? Terkadang, penulisan santai yang dicampur humor itu lebih TERKESAN di HATI mereka yang membaca... Dapat MOTIVASI DIRI lagi.. Huhu... :P

Ini semata-mata hanya pendapat peribadi aku dan mungkin anda tidak bersetuju denganku.. Jadi apa kata, jom aku kongsikan link untuk sama-sama kita membaca dan menilainya...?? SILA KLIK : SINI

P/S:
Aku share link episod 1 jer.. Kalau korang rasa berminat, lepas ni bolehlah geledah sendiri kat blog BLOGGER ini... Buat pengetahuan, sekarang pun dah lebih 20 episod...

Lagi satu.. Sejak bila USTAZ pun peminat NOVEL CINTA ni..?? Kalau anak murid tahu, confirm pakat GELAK... Hukhuk

1 comment:

Ms Ef Abas said...

teringat seorang kawan yg pandai ilmu agama, dia kata "Ustaz pun manusia biasa jugak..."...

www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...