Tuesday, September 20, 2011

Minyak Wangi USTAZ

Assalamulalaikum dan selamat pagi kepada yang membaca..

Maaf jika entri kali ini lebih panjang daripada sebelumnya.. Kerana pagi ni aku nak buat entri sesi soal dan jawab... Dan bila aku dok pandang tajuk entri tu, nampaknya umpanku mengena lagi.. Nak tahu umpan pa, klik SINI .. Hehe

(Minyak Wangi USTAZ) Sebenarnya ini antara salah satu kata carian yang tersangkut kat blog aku.. Dan meh aku nak habaq..

JAWAPAN : Minyak wangi ustaz pakai jenamanya Kasturi Pengantin .. Haha

Dan jom kita tengok lagi apa kata kunci popular untuk minggu ni...

# ustazah pilihan
Jawapan : Boleh rujuk entri aku yang INI

# buah apa murah kat thailand
Jawapan : Yang ni ikut musim, sama saja macam Malaysia..
   
# kena main ramai ramai
Jawapan : Ishh, rosak-rosak.. Ingat blog aku ni blog porno ka apa..??
   
# isu2 semasa17 sept 2011
Jawapan : Nak tahu isu semasa bacalah suratkhabar; beli boleh, secara online pun boleh.. Lepas tu jangan lupa tengok berita..
   
# rak dipenuhi kitab
Jawapan : Nak tengok gambar, klik SINI
   
# doa ibu bapa
Jawapan : Ya Allah, ampunkan dosaku dan juga (dosa) kedua ibu bapaku dan kasihilah kedua mereka sepertimana mereka berdua mengasihiku sewaktu kecil..   

# pondok di yaman
Jawapan : Hendak sistem pengajian pondok di Yaman, boleh menuju ke Hadharalmaut..

Cukuplah sekadar tu dulu, kalau aku nak kongsi kesemua kata kunci, confirm lagi berjela entri ni.. :)

Catatan :
Klik juga untuk ke blog baruku : Kata JIWA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...