Monday, September 12, 2011

Ustazah Kena R@#%n Ramai-Ramai.....

Assalamu'alaikum dan selamat sejahatera kepada semua yang membaca..

Dua hari aku tak update blog... Bukan ketandusan isu, cuma sedikit kemalasan.. Tambah pula sekarang ni musim hujan.. Dok terperap dalam rumah saja la... Bila keluar dari rumah, hirup udara segar baru FEEL nak menulis tu mai... Hehe

Seminggu kebelakangan ni baru aku perasan kebanyakan keywords yang tersangkut kat blog aku ini selalunya berkaitan dengan USTAZ dan USTAZAH .. Ni pun dengan carian yang pelbagai, ada positif ada negatif.. Yang negatif tu rasa macam malu saja aku nak sebut... Ada ka patut antara yang dicarinya : ustazah kena r@#%n ramai-ramai... Aduhai, dah membarah nampaknya minda masyarakat kita sekarang ni...

Cumanya... Aku baru terfikir bagi meningkatkan trafik ke blog ini sepanjang September ini, aku nak gunakan perkataan USTAZ dan USTAZAH lah sebagai tajuk entri.. Jangan risau, aku tak MAIN kotor aih... Macam mana tajuk entri, macam tu jugalah isi penulisannya... Peri penting lagi, ia tetap punya kelainan antara satu entri dengan entri yang lain...

Sebelum aku taip FULL STOP , kebetulan entri September yang ini ada kaitan dengan apa yang aku dok rancang ni...

Anda dijemput membaca : Fuyoo.. Ustaz Ni Hensemlah...

Ok.. Noktah. :)

2 comments:

suha said...

insaf seketika bila menjengah ke sini (^_^)

pastu terus terpandang blog cik suha dlm bloglist awk..ok,terharu..sob3 (^_^)

to'wan said...

>>suha: terharu napa lak..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...