Tuesday, October 25, 2011

Blog Aku Dan Follower

Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera kepada semua yang membaca..

Hari ini rasa malas nak update entri, walau banyak persoalan yang bermain di hati.. Tapi tiba-tiba, rasa nak join segmen lagi.. Hehe :D





2 follower terawal

Ammu Min Dan IQram IShak

Ni dua sahabat sekepala masa aku kat kolej dulu..

2 follower paling best

Cik Eja
Dan
Cik AzzaAzman a.k.a Chempaka Sari

Ni sebab mereka rajin komen dan antara pembaca BERKUALITI di blog aku..

2 follower terakhir

Aisha Salim Dan Ida Yasha

DONE.. Buat semua terima kasih kerana menjadi penyokong dan pembaca di blog ini.. :)

4 comments:

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

wah saya saya termasuk ke... tsk tsk tsk Alhamdulillah.. akhirnya saya dihargai jugak... alhamdulillah...

HasrulHassan [HH] said...

Terima kasih kerana sudi join segmen saya.

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

cinnamon.com said...

SALAM,SINGGAH SINI..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...