Tuesday, October 18, 2011

Blogger! Jom Kenal


Tuan Segmen

Nyatakan Asal korang dan serba sedikit tentang diri/blog korang 

Dari negeri paling utara tanah air asalku.. 

Mula berblog pertengahan tahun 2009 dan ini adalah blog pertamaku.. 

Blog ini adalah blog penulisan santai dengan genre entri yang dipelbagaikan oleh aku.. 

Jika ingin penulisan yang lebih ILMIAH, boleh lawat blog yang INI .. 

Jika ingin penulisan yang lebih JIWA, boleh lawat blog aku yang INI .. 

Tu saja, selamat berblogwalking di sini.. ;) 

21 comments:

EJA said...

wah mcm rasa nk join je segmen ni tapi bz sikit so blh tumpang link kt sini naa towan..heheh

asal hamba dari teluk intan perak.
hamba berblog sejak tahun 2008.
pena blog hamba berkarya pada mulanya hanya sebagai diari menceritakan kehidupan seharian dan berkongsi sedikit ilmu ilmiah bersama..

SEMOGA PARA BLOGGER SEKALIAN AKAN TERUS MENULIS ENTRY2 YG BERMANFAAT YE

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

hoho tok wan ni mcm orang lama lama dah saya tengok. Ramai jugak yang join segment ni kan.

c genk bah ne said...

makasi to'wan sebab sudi join segmen genk ^^
salam perkenalan


JOM TERJAH PESERTA LAIN

nurul nabila bt medan said...

dri segmen sama ^^
salam kenal +_+

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-jom-kenal.html

cahayamata said...

salam kenal..saye dr segmen yg same....selesai sudah follow blog awak....

Mrs.A~ said...

assalamualaikum,saya dari segmen sama.saya dah follow awak.jemput singgah dan follow blog saya juga ye..

shiema sufian said...

shiema singgah dan follow sini. jom terjah, singgah, follow dan join segmen shiema pulak jom !

Juey Ha said...

dari segmen yg sama..jueyhame dtg singgah dan follow :) jemput la ke blog saye :)

mimie.. said...

salam perkenalan..
singgah dari segmen yang sama...
follow ur cute blog~

(^__^*)

j-yung said...

hello, dr segmen yg sama. kite follow sekali. follow balik tau?

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah cnie dari segmen genk !
nak kenal boley tak ? hehe :)
meh laa gi blog ryn jugakk..

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

Areliff said...

datang dari segmen yang sama :)..

rerajin melawat la kat sini ye
http://www.areliff.com

:))

syafira basir said...

dari segment yg sama
sudah follow blog anda =)
follow blog saye jugak ! =D

NasZ said...

singgah sini dari segmen genk gak. hehe.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

Diyana Ali said...

hai salam kenal , dtg dr segmen same, jemput dtg blog sy :))

YNA said...

happy blogging ya? :)

salwaismail said...

Hi! saya singgah dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya pulak? :)

http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

salwaismail.blogspot.com

KiMiE said...

Salam perkenalan..singgah dan follow dari segmen yang sama..jom singgah kembali :)

http://kimie-blog.blogspot.com

Cda CdOot said...

senyum sini .. ^_-

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

Haniada said...

dtg dari segmen yg same..
jom singgah cniey pulak..
http://bloggerhaniada.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah blog awak yer.. Datang sini nak kenal-kenal pemilik blog.. Hehe. Boleh tak? Nak kenal Eza singgah la blog Eza yerr..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...