Thursday, October 20, 2011

Dalam Banyak-banyak Tu, Berapa Yang BERKUALITI..??

Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera kepada yang membaca..

Alhamdulillah, dah lama tak join segmen dan sehari dua ni aku buat kembali kerja gila tu.. Tak la banyak, tapi kira lebih dari dua la.. Huhu

Kesannya..??

Bilangan follower meningkat dengan majunya... Muahaha :D

Syok tak..??

Mesti la syok... Tapi dari beberapa sudut saja la..

Dah sudut yang tak syok tu apa..??

Cuma dok terfikir, dalam banyak-banyak tu, berapa yang BERKUALITI..??

BERKUALITI dalam erti kata mereka akan kembali membaca blog aku ini.. Bukan sekadar join segmen, tinggalkan komen yang 'I Follow U, U Follow Me Back, OK?'..

Tinggalkan komen kembali..??

Ni jika aku rasa bila perlu saja la.. Sebab aku ni masuk dalam golongan SILENT READERS.. Aku buat blogwalking, jika aku rasakan SOMETHING pada blog tu, aku akan FOLLOW.. Tu pun tanpa tinggalkan sebarang jejak ( komen dan seumpamanya)..

Cumanya dalam ramai-ramai yang dah jadi FOLLOWERs blog tak seberapa aku ni, aku sedar ada juga yang memang benar-benarkan harapkan SOMETHING bila selalu singgah ke blog aku ni..

Jadi aku sebagai PETANI, dengan blog sebagai TEMPAT BERCUCUK TANAM dan anda pembaca sebagai PEMUNGUT HASIL, sudah tentulah aku mengharapkan yang terbaik dengan hadirnya aku menghiasi dunia blog ini..

Penutup entri, 10Q 4 Being My Followers...

MOOD : Nak sambung BLOGWALKING, mana tahu jumpa lagi BLOG-BLOG yang berkenan di hati.. ;)

Baca Juga : 

 

4 comments:

merenam kajol said...

blog tok wan best. tak pernah miss baca stiap entry

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

blog saya pun biasa biasa je. xde folloer sangat pun.

Saya pun follower biasa je kat blog tok wan. Tak istimewa pun..belum cukup true followwer kot mengikut ciri ciri yang mungkin tok wan telah gariskan didalam hati.

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

tapi sejak follow, setiap entry saya baca lah.. cukup tak...

to'wan said...

>>Merenam Kajol :terima kasih kak kajol sebab sudi jadi pembaca setia blog to'wan.. :)

>>AzzaAzman :

Bagi saya, Cik Chempaka Sari adalah salah seorang follower berkualiti saya.. 10Q 4 being one of my followers ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...