Tuesday, October 18, 2011

'Shiema Sufian ajak menjelajah'


Tuan Segmen

Tulis lah ape yang korang nak tulis.


Tak tahu nak tulis apa, cuma nak promosi 2 lagi blog aku yang ni:
Dari Kacamata To'Wan

Kata Jiwa : Jiwa Kata

Lastly, berbanyak terima kasih kepada Shiema Sufian selaku Tuan Segmen.. Hehe :D

12 comments:

NurMar said...

follow blog ni

Ms Ef Abas said...

saya dah mula menjelajah...singgah blog saya sebab boleh baca cerita "first hand" sb belum dibukukan lagi :)

Pinkyz Ladies said...

jelajah kat sini
kalau sudi jelajah la blog saya

http://pinkyzladies.blogspot.com/2011/10/shiema-sufian-ajak-menjelajah.html

shiema sufian said...

terima kasih sudi join :) selamat menjelajah :D

saya cello191 said...

jelajah cni..tp xsempat lg nk jelajah semua~~

follow here..^^

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg jelajah disini dr segmen shiema sufian.. cikhoneybee follow sini. jemput ke blog ya :)

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-jelajah.html

nurul nabila bt medan said...

jelajah ke blog ini
^^

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-shiema-sufian-ajak-menjelajah.html

Diyana Ali said...

hai menjelajah sini . jom la dtg blog sy juga :))

Eza Boom Boom :) said...

Haii awak.. Datang nak ajak awak jelajah-jelajah blog yang lain.. Eza dah jelajah sini…Awak tak nak jelajah blog kawan-kawan yang lain??? Kalau nak jelajah blog Eza, boleh pergi ke alamat ni..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/shiema-sufian-ajak-menjelajah.html

'Aisya Salim said...

Tgah online ke? Dah follow :D Jom jelajah!

http://pastapasto.blogspot.com/2011/10/shiema-sufian-ajak-jelajah-d.html

zareliqa afiqa said...

ello~ Iqa datang menjelajah kat sini.
Salam kenal ya. :) nice blog.weee~
Jom ikut Iqa menjelajah kat angkasa lepas nak,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/10/shiema-sufian-ajak-menjelajah.html

~ieda~ said...

hye...ida dr segmen yg sm jg
jelajah n follow blog awk..
naty follow ida blk yea
keep in touch...salam pkenalan ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...