Saturday, October 22, 2011

Terima Kasih Dan Tahniah..

Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera kepada semua yang membaca..

Pagi tadi dek kebosanan menunggu, entri simple INI aku nukilkan menggunakan Blog Andriod V1.72 .. Tanpa sebarang ping kecuali di wall FB aku, juga tanpa sebarang promote di mana-mana group, trafik ke blog ini tetap ada.. Itu bermakna blog aku ini sudah mempunyai beberapa pembaca BERKUALITI.. Alhamdulillah...

Maksud pembaca BERKUALITI..?? Boleh rujuk semula entri INI ..

Dalam entri tu, blogger INI bertanya mengapa aku berada UTM Skudai pagi tadi.. Hehe memang niatku untukku menjadikannya misteri kepada anda dan pembaca walau pengacara Misteri Nusantara seringkali menyebut, "Usah biarkan hidup anda diselubungi misteri.." ;)

Jawapan kepada misteri ini, tunggu entri akan datang.. Hehe

Blogger yang INI pula bertanya betulkah Najwa Latif ada datang kat UTM Skudai semalam..

Jawapan aku, entahlah.. Yang pasti, semalam lepas solat Isyak aku menjamu selera di sebuah restoran makanan Arab.. Lepas makan, balik semula ke bilik hotel, tengok tv sekejap lepas tu terus tidur.. Huhu Jadi memang aku tiadalah di sana semalam..

Apa aku makan di restoran tu semalam..?? Tunggu entri akan datang jugalah aku kongsikan.. :)

Wah, kenapa asyik kena tunggu entri yang datang saja..??

Jawapan yang mudah, sebab di sebalik entri ada kisah tersendirinya..

Lagipun malam ni aku rasa letih sangat.. Malam ni menumpang tidur di rumah ibubapa kakak iparku di Kajang.. Esok pukul9.30 pagi dah nak bertolak balik ke Perlis..

Doakan selamat perjalananku.. Doakan juga untuk pelajar-pelajarku yang akan memulakan peperiksaan akhir tahun bermula 24 Oktober ini (Isnin)..

Akhir kalam, TERIMA KASIH untuk mereka yang sudi menjadi PEMBACA BLOG ini dan sekalung TAHNIAH untuk semua graduan UTMSPACE 2011...

Moga bertemu lagi di entri yang akan datang... Wassalam

2 comments:

EJA said...

ohh saja ja ye to'wan wat semua pembaca blog dia tertanya..tak baik tau jgn biarkan hidup org lain diselubungi misteri..heheh

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

wah...usah diselubungi misteri gitu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...