Friday, October 14, 2011

Khas Buat Pembaca Kalam Dari Pondok Tua

Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera kepada yang membaca..

Alhamdulillah bilangan pengunjung ke teratak Kalam Dari Pondok Tua semakin bertambah dari hari ke sehari walaupun bilangan pageviews belum pun mencecah ratusan ribu.. Biasalah blog ini sekadar blog biasa-biasa saja, tak sepopular blog lain pun.. ;)

Walau bagaimanapun, sebagai menghargai kesetiaan anda yang saban hari berkunjung ke blog ini, aku nak buat sedikit pengumuman.. Jeng.. Jeng.. Jeng...

Barangsiapa yang berjaya buat printscreen pageviews 22222 dari blog ini, aku nak bagi hadiah..

Hadiahnya..??

Berupa hadiah misteri + blog anda yang bakal aku review.. Hehe

Caranya..??

Mudah saja..

1. Buat printscreen lebih kurang macam ni..


2. Kemudian buat 1 entri ringkas dan masukkan printscreen dalam tu dan linkkan ke entri ni..

3.Tinggalkan komen kat entri ni..

4. Pastikan printscreen itu adalah original dan bukannya dicopy daripada blogger lain.. Dan pandai-pandailah juga untuk mengelakkan ianya daripada dicopy oleh blogger lain juga...

Terbuka kepada semua.. Tak kisah samada anda follower blog ini ataupun tidak.. Jika tiada yang berjaya, hadiah misteri itu akan aku bawa untuk entri lain pula nanti.. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...