Saturday, March 12, 2011

Contest Pembaca @ Pengomen Tegar

Ni sahabat bloggerku Cik Eja yang minta aku sertai contest ni. Kalau orang lain, confirm dah aku tolak. Tapi Cik Eja punya pasai, mahu tak mahu aku kena terima jugalah.. Bukan apa sebenarnya untuk contest ni, siap dia letak link blog aku lagi buat contoh.. Orang tua-tua kata, "Malu alah sebenarnya aku dengan Cik Eja ni..." huhu..

Tak percaya..?? Klik sini : Diari Ku Coretan Ku Disini

Ni syarat pertama :



Kedua : linkkan seberapa banyak nama blog sahabat anda yg anda suka baca @ menjadi pengomen tegar blog mereka..

Tak mahu banyak-banyak, aku link 4 saja blog yang 'wajib' aku masuk untuk baca tiap-tiap hari:

1 http://ilmudanulamak.blogspot.com/
2 http://www.mazidulakmal.com/
3 http://www.benashaari.com/
4 http://fdausamad.blogspot.com/


Link blog yang aku suka komen tak kira masa, rasa-rasa 1 ni saja kot:

5 http://menulisdenganhati.blogspot.com/

Haha.. Cik Eja jangan marah To'Wan ya....

Ketiga : sebab kenapa anda tertarik dan suka komen blog mereka tu..

Blog 1 :

Ni blog ruangan permasalahan agama. Selalu aku masuk sini bila ada nak rujuk sesuatu hukum. Tapi yang lebih penting sebenarnya, pengendali blog ini adalah 'ustazku' sedari dulu hinggalah sekarang. Selalu bila aku ada masalah yang berkaitan dengan bidang agama, dialah orang pertama yang aku akan cari..

Blog 2 :

Blog ni kepunyaan saudara Mazidul Akmal Sidik. Selalu bila nak tahu tentang masalah sosial, jenayah @ apa saja yang berlaku kat Malaysia, blog inilah yang selalu aku masuk.. Tambah-tambah bila kat oversea macam ni...

Blog 3 & 4 :

Dua blog ni aku pilih disebabkan cara penyampaian santai oleh penulisnya tapi dalam masa yang sama ianya 'berisi'.. Rugi kalau tak baca..

Blog 5 :

Yang ni aku pilih dan letak dalam kategori komen disebabkan kalau dihitungkan, komen aku banyak terdampar kat sini bak 'treasure' berbanding kat blog-blog lain.. Kenapa aku suka komen banyak-banyak kat sini..?? Yang ni aku rahsiakan, takut tuan empunya blog kembang hidung pula nanti.. Tapi kalau dia nak tahu juga, nanti aku mesej saja..

Alhamdulillah dah selesai akhirnya... :)

***

2 comments:

EJA said...

towan: alah wat pe eja nak marah eja ucapkan terima kasih banyak2 sbb sudi menjadi pembaca @ pemgomen tegar blog eja :)

to'wan said...

hahaha..kan dah cakap eja ni pengomen tegar blog to'wan.. setiap entri, ada eja...stp eja,ada entri huhu.. Sama-sama kasih wahai sahabatku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...