Wednesday, May 11, 2011

Jom Lepak di Bangku Kosong

Salam dan selamat tengahari..

Hari ni nak join lagi bloglist kat Bangku Kosong..

Ni aku petik kat-kat tuan empunya blog Bangku Kosong,

"Salam.
Saya nak kumpul blog ... boleh tak? Saya kalau boleh nak kumpul blog-blog baru .. yang kurang dari 500 followers. Boleh? Jika ada sesiapa yang sudi nak disenaraikan dalam pengumpulan blog-blog ini, boleh la buat satu entri ... erkk tak tulis apa2 pun ok.

Nak disenaraikan tak? Nanti senang nak berblogwalkin/blog hopping baik buat diri saya dan rakan-rakan blogger yang lain. Nak join? Buat satu entri dengan tajuk ini:

Tajuk: Jom Lepak di Bangku Kosong ".



( Klik )

Sebenarnya dah ada link blog aku yang ni kat blog dia.. Jika berkunjung kat blog BK leh tengok kat bloglist Bangku Emas tu ha..

Tapi entri ni sebenarnya aku buat semata-mata nak promosi blog aku yang lagi lagi satu nu... Pasal tu blog khusus aku buat untuk ruangan soal & jawab serta untuk berkongsi penulisan dalam bentuk lebih limiah.. Untuk entri segmen @ bloglist memang aku tak masukkan dalam tu..

Jadi, kepada tuan blog Bangku Kosong, sudilah kiranya masukkan link blog aku yang ni...



***

3 comments:

not irene said...

blog bangku kosong cantik tidak terperi
segmen tetap saya ikuti
meh jemput ke blog kami
memyselfandnotirene nama diberi

::: nur azizul ::: said...

salam perkenalan, salam singgah, salam follow,

jom follow blog saya balik...

zonfoe said...

salam..hye...datang dr blok BK and be ur next follower too...sila la ke blog sy juge..~:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...