Monday, May 30, 2011

Blog Miey Omey

Assalamu'alaikum semua..

Petang ni aku nak promote satu lagi blog yang mana blog aku di dalam bloglistnya..

Blogger ini seorang perempuan dan baru saja berada di dunia blog ni dalam tempoh 3 bulan.. Ini jika berpandukan kepada tarikh entri pertama di dalam blognya.. Dan follower blognya pun baru dalam linkungan belasan orang..

Yang pasti blog aku berada di dalam They are awesome (bloglistnya) kerana dia follow kedua-dua blog aku..

Cuba tengok ni...



Jadi apa kata petang-petang macam ini kita ambil sedikit masa untuk menerjah blognya..??

Jom.. Jom..



Klik pada banner di atas

***

3 comments:

HAFIZAL said...

singah lah blog saya........
http://malaysiascore.blogspot.com

EJA said...

wah towan asyik promote blog org je..hehe bila nk promote blog eja ni..hehe towan pe habaq dah blk yaman ke?

Mohamadazhan hjDesa said...

blog p terjah ni...

"Aku Makin Sihat"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...