Tuesday, April 12, 2011

Aku Dah Jadi Seorang Penagih..??

Assalamu'alaikum dan selamat pagi..

Erm dah lebih 24 jam aku tak online jika dihitungkan bermula daripada tengahari kelmarin.. Buat pengetahuan pembaca, line internet sedikit bermasalah.. Dan sehingga saat coretan ni ditulis, line masih belum pulih.. Ni pun aku online dengan menggunapakai alternatif tersendiri..

Sehari tak boleh online, rasa macam orang tak betul dah aku ni.. Dari utara menuju ke selatan, dari barat menuju ke timur, entah berapa kali aku tawaf dalam rumah pasal tak boleh nak berinternet..

Apakah aku sudah......??

Ermm.. tidak.. tidak..!! Mana mungkin aku dah sampai tahap kronik macam tu.. Aku kan seorang yang sentiasa menitik beratkan kesihatan diri sendiri..??

Tapi kan pembaca sekalian...

Anda pernah dengar sindrom ketagihan internet..??

Atau ketagihan bersosial di alam maya..??

Kalau tak pernah baca @ tak pernah ambil tahu, jom pi (sini)...

Harap-harap aku masih mampu mengawal diri dan tidak terjebak menjadi seorang penagih.. Bila dah nama penagih, sengsara hidup woo..

Walau...

Pada hakikatnya, aku hanya ketagih berblog.. Hukhuk

Tu saja aku nak tulis pagi ni.. Sekadar nak lepas gian.. Nanti line internet dah ok, aku update lagi blog..

***

2 comments:

Maya Mayana said...

bahaya juga bila smpai tahap kronik...mcm kat oversea tu anak lemas dlm bilik air gara2 mk main game kat fb...harap2 tk gitu ye... =P

Dda Ly said...

hihihi mmg kronik tu..:P

meh ke rumah..
~pray for mawaddah~
keep in touch ye..♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...