Friday, April 22, 2011

Blogger of The Year...

Anda blogger..??

Ingin jadi blogger pilihan ramai..??

Jom pakat sertai pertandingan anjuran DIGI..


Maklumat lanjut (sini) ...

Aku..??

Nak join juga kot.. Tapi sekadar nak meriahkan dan promote blog tak seberapa aku ni saja la.. Pasal semua yang join tu blogger-blogger hebat belaka.. Aku mana layak...

Tak mau join pun tak pa, kita vote saja blogger yang menjadi pilihan di hati...

Erm... Aku nak vote dot.dot.dot la....

***

3 comments:

EJA said...

td eja dah tgk dah entry abg ben.. mcm best je tp x pandai nk buat..eja dah vote yuyu dgn sorang lagi blogger.. towan buat la nanti eja vote towan..heheh

to'wan said...

eja nak vote to'wan?? hehe tak dak maknanya..

shahjiehan said...

salam ziarah tokwan~

jom baca dan komen Masa aku bersama Keluarga. | ! !shahjiehan [dot] com ! !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...